Pre-Order

Wij werken met gelimiteerde opgaven. Dat betekent dat we de draagdoeken niet groots inkopen maar enkel weven op bestelling. De standaard ongeveer 30% extra geweven doeken wordt aangeboden in de webshop. Wanneer u een doek besteld middels een pre-order wordt deze (onder voorbehoud van de planning van de wever) binnen drie maanden (behalve indien anders aangegeven) voor u geweven. U kunt in de webshop de verkrijgbare maten zien met de bijbehorende prijzen. Wanneer u uw maat naar keuze heeft geselecteerd klikt u op de knop “in winkelwagen.”

Let op: u betaalt bij een pre-order een vooraf bepaald vooruit (soms 50%, soms een vast bedrag in euro’s), de tweede betaling betaalt u wanneer de doeken geweven en klaar voor verzending zijn. Wanneer u besluit de doek toch niet te willen kunt u uw aanbetaling helaas NIET terugvorderen. De doek is immers speciaal op uw verzoek geweven. U kunt uw bestelling wel aan iemand anders overdragen die de tweede betaling kan overmaken.

Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte van het bestelproces van uw draagdoek. Daarbij zijn wij afhankelijk van de informatie die wij ontvangen van de wever. Lees goed alle informatie door en controleer uw gegevens voordat u over gaat tot het definitief bestellen van de artikelen. Lees ook onze algemene voorwaarden goed door.

Een pre-order voor artikelen speciaal op maat gemaakt, zoals onze kettingen, loopt anders. U betaalt 100% vooraf en u kunt niet ruilen. Uiteraard geldt dit niet bij defecten in het product.

Bij een pre-order bestelt u op basis van een ontwerptekening of voorbeeldproduct. Deze gelden als indicatie voor het eindproduct. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan het (in acceptabele mate) afwijken van de kleuren of afbeeldingen zoals op het voorbeeld. It’s a Wrap bepaalt in deze wanneer een afwijking acceptabel is of niet. In het laatste geval wordt uiteraard in overleg een passende oplossing gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...