It’s a Wrap als verkooppunt: onze voorwaarden

Een draagdoek ontworpen? Je kunt deze via It’s a Wrap verkopen. De wever heeft dan een vast aanspreekpunt en de klanten hebben garantie volgens de Nederlandse wet.

Dit zijn onze voorwaarden:

nb: Waar ontwerpers staat, kan ook ontwerper gelezen worden.

 

1 Communicatie

 1. Een aanvraag om It’s a Wrap als verkooppunt in te zetten voor het draagdoekenontwerp gaat via de contactpagina van onze website. Afspraken en andere communicatie die het waard is om te bewaren verloopt vervolgens via e-mail. Communicatie via andere kanalen zoals Whatsapp en sociale media (Facebook) is handig voor bijpraten en snelle vragen, maar niet voor het maken van afspraken. It’s a Wrap neemt alleen verzoeken aan van de ontwerpers van de draagdoek.
 2. Naar aanleiding van deze e-mail worden de voorwaarden toegezonden. Als reactie ontvangt It’s a Wrap een akkoord op de voorwaarden. Pas na akkoord worden vervolgstappen gezet.
 3. It’s a Wrap heeft direct contact met de wever. Dat houdt in dat de ontwerpers van de doek dit tijdelijk niet hebben. Dit om communicatielijnen helder en inzichtelijk te houden.
 4. It’s a Wrap neemt zo snel mogelijk contact op met de ontwerpers van de doek wanneer er nieuws is vanuit de wever.
 5. Kopers van de doek zijn klanten van It’s a Wrap. Zij bestellen hun doeken direct bij ons en het staat ons vrij om contact met klanten op te nemen over het bestelproces. Klanten kunnen ons ook direct benaderen met vragen.

 

 2 Pre-order

It’s a Wrap wil ontwerpers graag helpen om hun droomdraagdoek werkelijkheid te zien worden.

 1. It’s a Wrap opent een pre-order voor de draagdoek. Daarvoor gelden de algemene voorwaarden van It’s a Wrap. Deze zijn te vinden op onze website: www.itsawrap.nl
 2. Er kan een aanvulling gedaan worden waardoor alleen kopers die aan bepaalde voorwaarden voldoen (bijvoorbeeld betrokken waren bij het ontwerp van de draagdoek) een pre-order kunnen plaatsen. Het is aan It’s a Wrap om te beslissen of de door de ontwerpers voorgestelde voorwaarden redelijk zijn en wij hieraan willen meewerken. De invulling van deze voorwaarden vindt plaats in overleg tussen de ontwerpers van de draagdoek en It’s a Wrap.
 3. De ontwerpers van de draagdoek staat vrij reclame te maken voor de doek zoals zij gepast achten. Alleen op aanvraag van de ontwerpers zal It’s a Wrap melding maken van de pre-order op haar website, haar Facebook pagina of in overleg met de wever op diens pagina.
 4. Enkel wanneer de minimale eisen van de wever gehaald worden kan de pre-order worden omgezet naar een bestelling bij de wever. Worden deze eisen niet gehaald dan vervalt de pre-order en wordt het geld teruggestort aan de personen die deze hebben gedaan. It’s a Wrap is in principe NIET bereid om zelf doeken op te kopen om zo de minimale eis alsnog te halen. Dit communiceert It’s a Wrap ook duidelijk naar klanten.
 5. It’s a Wrap bestelt niet zonder toestemming van de ontwerpers extra draagdoeken om deze in onze webshop te kunnen verkopen. It’s a Wrap kan wel scraps bestellen bij de wever met een maximum van 2 meter per kleur.
 6. Ontwerpers van de draagdoek kunnen in aanmerking komen voor een eenmalige korting op de aanschaf van een draagdoek. Daar zijn aanvullende voorwaarden voor die we graag apart bespreken.

 

3 Extra geweven doeken

 1. Wanneer de draagdoeken geweven zijn en er extra’s beschikbaar worden gesteld door de wever (extra geweven draagdoeken) dan is It’s a Wrap bereid deze op te kopen en in haar eigen webshop te koop aan te bieden.
 2. Het is mogelijk om aanvullende afspraken te maken over het verkopen van deze extra doeken en eventuele scraps (anders dan de eventueel door It’s a Wrap bestelde, zie 2.4).

Bijvoorbeeld om deze draagdoeken eerst aan een select gezelschap aan te bieden voordat het grote publiek de kans krijgt. Dit gaat als volgt:

 1. De ontwerpers van de doek zijn verantwoordelijk voor het opstellen van een lijst met geinteresseerden van de reserve-doeken.
 2. It’s a Wrap neemt contact op met de ontwerpers wanneer duidelijk is hoeveel extra doeken er geweven zijn.
 3. De ontwerpers van de doek nemen vervolgens contact op met de leden van de reserve-lijst om zo de doeken te verdelen.
 4. De leden kopen hun doek direct bij It’s a Wrap. Dit loopt dus niet via een tussenpersoon zoals de ontwerpers.
 5. De doeken worden verkocht voor de gangbare prijs van de wever. Doeken worden dus niet goedkoper dan wel duurder (bijvoorbeeld per opbod) aangeboden.
 6. Na een week (7 dagen) nadat It’s a Wrap de aantallen extra geweven doeken heeft doorgegeven vervalt de reserve-lijst. De doeken zijn dan in het bezit van It’s a Wrap.

 

4 Overgebleven doeken

 1. It’s a Wrap is eigenaar van de doeken die wij hebben opgekocht nadat een eventuele reservelijst is verlopen. Deze draagdoeken worden te koop gezet in onze webshop.
 2. De draagdoeken worden te koop gezet voor de prijs die geldend is bij de wever.
 3. Het staat It’s a Wrap vrij om draagdoeken:
 • In de aanbieding met korting aan te bieden
 • Te gebruiken voor promotie activiteiten zoals een veiling of een verloting
 • Als scraps (doekstukken) te verkopen
 • Te vermaken tot artikelen en zo te verkopen

 

Wij werken graag mee aan het tot stand komen van jullie droomontwerp. We zijn dan ook graag bereid om over onze voorwaarden te praten wanneer deze onduidelijk zijn of, om welke reden dan ook, onredelijk overkomen.

 

It’s a Wrap

Arnhem

Versie: 2 februari 2015

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...