Indragen

“Indragen” verwijst naar het zacht en soepel krijgen van je draagdoek zodat deze makkelijker knoopt en plezieriger draagt. Blends met wol, zijde of bamboe zijn meestal vanaf aankoop zacht. Omdat dit kwetsbare vezels zijn raden wij je aan onderstaande tips NIET te gebruiken bij deze blends.

Volg altijd de instructies van de fabrikant van de draagdoek. Je kunt aan onderstaande informatie geen rechten ontlenen. Deze geldt slechts als indicatie en algemene informatie.

Het volgende versnelt het zachter maken van de draagdoek:

● Gebruiken.

● Strijken. Gebruik hiervoor de temperatuur volgens bijgeleverde voorschriften.

● Vingerhaken.

● Maak een donut.

● Zig-zag-zig-zag door de spijlen van de babybox, het ledikantje, de trap..20140711_170837

● Draai de doek. Haal de draagdoek door een of meerdere spijlen heen en draai draai draai tot de doek helemaal opkruld is. Niet jijzelf draaien, draai de doek.

● Ga op tijd naar bed – en neem je doekje mee. Of kruip op de bank voor een filmpje en ga op je doekje liggen. Of doe hem in een kussensloop en ga erop zitten. Verschuif de doek steeds een beetje zodat hij overal zacht wordt.

● Maak er een schommel van voor je kinderen, buiten aan een boom (let op beschadigingen!) of binnen aan een geschikte plafondhaak. Of een hangmat in de box/ledikant of onder de eettafel.

● In de wasdroger (op koud programma, kan gewoon droog) met tennisballen, legoblokjes of drogerballen.

● Leen ‘m uit en laat anderen het zware werk doen. Wel op eigen risico.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...